Без категория, Гел лак

3 ГРУБИ ГРЕШКИ в маникюра през 2021 година

ГРЕШКИ, които забелязах през старата година и 3 ценни СЪВЕТА от мен за хубав маникюр през новата 2022 година

🔴1. Груба грешка – Къси и заострени нокти с препилени точки на врастване – не изглеждат никак добре, а и не са стабилни и се чупят.
✅1. Съвет – Подберете подходяща форма и дължина за вашите нокти – ако искате заострени, бадемовидни нокти или форма балерина – ТРЯБВА ДА ИМАТЕ И ДЪЛЖИНА. За къси нокти – квадрат или заоблени са подходящи

 

🔴 2. Груба грешка – Нацапани кожички с лак – не само естетична грешка, а и това влияе за бързо повдигане на лака и получаване на ръб. Така лака се закача в косата и дразни.
✅ 2.Съвет – Лакирайте ноктите възможно най-близо до кожичките, но не и да ги докосвате с ултрабонда, базата, цвета или топа!
Ако ви е трудно – използвайте тънка четка за декорации 11мм (най-любимата ми)
Ако пак ви е трудно, приемете, че е по-добре да има съвсем леко нелакирано разстояние до кожичките, отколкото да сте ги докоснали или изцяло нацапали.
🔴 3.Груба грешка – На една ръка да има от всичко – например 5 различни декорации – меченце, снежинка, подарък, елха, камъни….
✅ 3.Съвет – Изберете цвят и декорация, които ви подхождат на цвета на кожата ви, на стила на обличане, на професията ви.
Ако искате една декорация – нека бъде пищна и забележима като акцент.
Ако искате на всички нокти да има по нещо – нека да са леки и нежни рисунки или по-скоро някакви мотиви, например като декорациите от последния ми уебинар Текстура на Скъпоценни камъни.
 
 
🤫 Има шарен и стилен маникюр, но границата е тънка с това да се превърне в неприятен кич 🤭
 
👉 Не забравяйте да използвате качествени продукти за маникюр.
В сайта ще откриете и достъпни онлайн курсове и уебинари за надграждане на вашите умения в маникюра ❤
 
Желая ви красиви и издръжливи маникюри през 2022 година! 💅🥰💕

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *