Доставка

 

Доставката на поръчаните стоки се осъществява с куриер. „Elena art nails” използва услугите на куриерска фирма „Еконт Експрес“ и “СПИДИ”.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Доставката е за сметка на потребителя, освен ако противното не е указано изрично на Сайта.

Всички комисионни или такси по пощенски парични преводи (наложени платежи) са за сметка на клиента.

В случаите на безплатна доставка, ако е изрично указано на сайта, се отчита стойността само на физическите продукти без онлайн курсове или други дигитални продукти.

 

Преди изпращане на поръчаната стока Elena art nails има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Elena art nails не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Elena art nails си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Всички поръчки направени до 16:00 ч. на текущия ден се доставят на следващия работен ден, а поръчките направени след 16:00 ч. се доставят до 2 работни дни (изключение правят поръчките за които продуктите не са в наличност).

В случаите, когато е уговорено предварително плащане, поръчката се изпраща 2-4 дни след получаване на плащането. Ако Потребителят иска поръчката му да пристигне преди определена дата, той изпраща запитване дали това е възможно. Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка-дневен срок.

При доставяне на големи пратки е възможно да има доплащане, което се уточнява с клиента преди извършване на доставката.

Всички поръчки, извършени в петък след 17:00 ч., по време на официални празници и уикенда се обработват в първия работен ден датата на направената поръчка.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.

Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

Elena art nails си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.