Професионален стерилизатор MFX 36

Код: 700059

218.00лв.

Изпрати имейл, когато продуктът е наличен

Доставка на продукти в България до 1-2 работни дни
14 дни право на връщане на стоки
Информация за продукта
Стерилизатор с термична обработка, за да се унищожат всички бактерии и микроорганизми, и за да се избегне заразяването с различни болести или кожни раздразнения. Вътрешните решетки и тавички са изработени от неръждаема стомана. Включва 2 специални подвижни тавички за съхранение и стерилизация на инструментите. Оборудван с в всички необходими функции за качествена стерилизация. Максималната температура на работа на стерилизатора е 250 градуса по Целзий. Преназначен за висококачествена стерилизация на инструменти за маникюр и педикюр. При стерилизация на 130-160 градуса за 30 мин. инструментите са стерилизирани и готови за работа.

При първа употреба, загрейте стерилизатора за 15 минути на най-високата температура, за да елиминирате остатъчните маслени изпарения. При първо включване, миризмата е нормална, тъй като нагревателната тръба е покрита със защитен слой.

Използването на стерилизатора се препоръчва с крафт пакети. Може да ги откриете ТУК Характеристки: Мощност: 1000 W Обем на камерата: 12 литра Размер на стерилизатора: 280 x 270 x 390 mm Работен таймер: от 0 до 30 минути Термостат: 0 до 250 ° C Гаранция- 6 месеца
доставка и връщане

Отзиви за продукта

Този продукт все още няма ревюта.

Бъди първият, който ще напише ревю за този продукт

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *